Rheological behaviour of dextran sulfate solutions 1397/10/29 13:40:11
نویسندگان : Asgar Farahnaky Zahra Allahdad Mahmoud Aminlari Mahsa Majzoobi Hamed Askari Roghayieh Ramezanزبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : International Journal of Food Engineering, Volume 8, Issue 3
Exergy and Energy Analysis, Drying Kinetics and Mathematical Modeling of White Mulberry Drying Process 1397/10/15 23:38:33
نویسندگان : حسین درویشی محمد زارعین سعید مینایی حمید خفاجهزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : International Journal of Food Engineering
Effect of Soaking Temperature and Steaming Time on the Quality of Parboiled Iranian Paddy Rice 1395/11/02 11:41:47
نویسندگان : Ebrahim Taghinezhad Mohammad Hadi Khoshtaghaza Saeid Minaei Asefeh Latifiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : International journal of food engineering
دسته بندی مقالات
- 9123 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
- 3344 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
- 4180 پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
- 5728 پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
- 1097 پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
- 13828 مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- 1314 چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- 1271 سایر
- 36 پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
- 89 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4