چکیده :

بستهبندی یکی از فاکتورهای مهم در تعیین عمر انباری مواد غذایی است و فناوری نانو میتواند با بهبود کیفیت مواد بسته بندی این دوره را افزایش دهد. در این مطالعه، تاثیر مواد بستهبندی محتوی نانو ذرات نقره و نانوسیلیکات رس بر شاخصهای کیفی پس از برداشت و عمر مفید میوههای گیلاس )avium Prunus( رقم سیاه مشهد پس از 54 روز نگهداری در دمای C° 1± 1 و رطوبت نسبی 2± 09 درصد مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور مقدار آنتیاکسیدان، بازارپسندی، اسیدیتهکل، فنولکل، ویتامینث، پوسیدگی، شاخص قهوهای شدن دم، pH و مواد جامد محلول میوه در مدت نگهداری ارزیابی شدند. نتایج به دست آمده نشان داد که بستههای محتوی نانوذرات نقره بر پایه پلیاتیلن نسبت به ظروف پلیاتیلن معمولی به طور معنیداری باعث حفظ مقدار آنتیاکسیدان ها شد. همچنین بستههای محتوی نانو ذرات نقره و سیلیکات رس بطور موثری باعث حفظ ویتامین ث، فنل کل و بازارپسندی گردید.

کلید واژگان :

بستهبندی، عمرانباری، گیلاس، نانو ذرات نقره، نانو سیلیکات رس



ارزش ریالی : 350000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک