چکیده :

در این پژوهش، اثرات اضافه کردن پلیاتیلنگلیکول تولید گاز متان حاصل از تخمیر شکمبهاي، قابلیت هضم و انرژي قابل متابولیسم، بررسی شد. تفالههاي انگور و لیموترشباقیمانده از تولید آبمیوه جمعآوري و به آزمایشگاه منتقل شدند. تفالهها در فضاي مسقف و با تهویه مناسب خشک و آسیاب (با الک یک میلیمتر) شدند. ترکیبات شیمیایی این تفالهها شامل پروتئین خام، دیواره سلولی، خاکستر خام، چربی خام، ترکیبات فنلی، تانن کل و انرژي خام تعیین شد. آزمایش تولید گاز براي زمانهاي مختلف تخمیر شکمبهاي و نیز مقدار تولید گاز متان با ششتیمار شامل 3) که با 3 تکرار انجام × در قالب طرح فاکتوریل ( 2 (PEG تفالههاي انگور، لیموترش و شاهد (بدون و حاوي تجزیه و تحلیل شدند. ترکیبات شیمیایی تفاله انگور با تفاله لیموترش متفاوت R و نیز با نرمافزار آماري شد. مقدار تولید گازمتان (در 24 ساعت تخمیر به ازاي هر 200 میلیگرم) تفاله انگور (بدون و (P<0/05) 67 میلیلیتر بود. در مجموع / 73 و 3 / 27 میلیلیتر و در تفاله لیموترش 8 / 13 و 7 / بهترتیب 3 (PEG حاوي به تفالهها، باعث افزایش معنیداري در قابلیت هضم و انرژي قابل متابولیسم شد. اضافه کردن PEG افزودن باعث تغییر رفتار دوگانهاي در مقدار تولید گازمتان شد بهنحوي که در تفالههاي انگور و لیموترشبه- ،PEG در تولید گازمتان شد. (P<0/ ترتیب باعث افزایش و کاهش معنیداري ( 05

کلید واژگان :

پلی اتیلن گلیکول، تولید متان، انگور، لیموترش، تفاله



ارزش ریالی : 600000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک