چکیده :

افزایش تولید و توجه به محصولات ارگانیک پاسخی بود به مسائل و مشکلات ایجاد شده در محیط زیست و سلامت جوامع در عرصه کشاورزی به دلیل افزایش مصرف مواد و سموم شیمیای در راستای افزایش تولیدات کشاورزی. بنابراین این تحقیق به دلیل اهمیت کشاورزی ارگانیک درسالهای اخیر، تمایل افراد به استفاده از این محصولات، منافع و موانع موجود در استفاده از ایدگاه 389 نفر از دانشجویان در دو دانشگاه استان خوزستان مورد بررسی قرار داده است. نتایج نشان داد، جنسیت توانست در تمایل دانشجویان به استفاده از محصولات ارگانیک تفاوت آماری معنی داری ایجاد کند. همچنین همبستگی معنی دار منفی و مثبتی به ترتیب بین تمایل دانشجویان به مصرف این محصولات با موانع و منافع استفاده از ان وجود دارد.

کلید واژگان :

تمایل به مصرف، کشاورزی ارگانیک، موانع و منافع



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک