چکیده :

در این مطالعه اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی در جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 40 جوجه از نژاد راس 4 گروه 10 تایی تقسیم شدند. به آب آشامیدنی گروه اول، به عنوان گروه کنترل مولتی ویتامین اضافه نشد، و به آب آشامیدنی گروه های 2،2 و 4 به ترتیب مولتی ویتامین با دوز یک برابر، دو برابر چهار برابر اضافه شد) دوز درمانی مولتی ویتامین 1g/L می باشد(. در پایان دوره پس از خونگیری پارامترهای بیوشیمیایی خون و وزن لاشه مورد اندازه گیری قرار گرفتند. پرندگان گروه چهار افزایش معنی دار مقدار اسید اوریک را نشان دادند.

کلید واژگان :

دوز های مختلف مولتی ویتامین، پارامترهای بیوشیمیایی خون، طیور



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک