چکیده :

توسعه روش‌های اندازه‌گیری متغیرهای کیفی داخلی میوه‌جات یکی از چالش‌های فن‌آوری پس از برداشت است. در حال حاضر چندین متغیر ازجمله مقدار قند، مقدار اسید، سفتی و عیوب داخلی می‌تواند اندازه‌گیری شود. این مقاله به بررسی روش‌ غیر مخرب ضربه برای ارزیابی سفتی میوه‌جات می‌پردازد؛ و شامل روش‌هایی است که از فن‌آوری‌های مختلف برای تعیین نیروی ضربه استفاده می‌کنند. اگرچه این تکنیک‌ و روش‌ درحال‌توسعه می‌باشد، اما در حال حاضر برخی از شرکت‌ها دستگاه‌هایی به بازار عرضه کرده‌اند که کیفیت درونی میوه‌جات و محصولات کشاورزی را تعیین می‌کنند.

کلید واژگان :

سفتی، غیرمخرب، پس از برداشت، ضربه



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک