چکیده :

غذاهاي اصلاح ژنتيكي يافته گياهي اشاره به آن دسته از محصولات گياهي دارد كه براي مصرف انـسان و حيـوان بـا استفاده از جديدترين تكنيك هاي بيولـوژي مولكـولي ايجـاد گرديـده انـد. توليـد ايـن مـواد غـذايي جديـد بـدليل برخورداري از جنبه هاي مثبت زيست محيطي، تغذيه اي و دارويي در آينده اي نه چندان دور رو به گـسترش اسـت در نتيجه ارزيابي ايمني آنها به لحاظ وجود مواد سمي، آلاينده ، فاكتورهـاي ضـد تغذيـه اي و بـويژه آلـرژي زايـي ضروري به نظر مي رسد. در اين مقاله ايمني مواد غذايي GMاز جنبه آلرژي زايي با تاكيد بر پيشرفت هـاي اخيـر در ارزيابي ايمني پروتئين ها بررسي مي شود.

کلید واژگان :

ايمني ، غذا، اصلاح ژنتيك، آلرژي زايي



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک