چکیده :

امروزه به دليل وجود داروهاي صنعتي و کاربرد بيش از حد آنها‌، استفاده از گياهان دارويي به دست فراموشي سپرده شده است‌. و نسل‌ جديد با بسياري از اين ‌گياهان و خاصيت درماني آن، کمتر‌آشنا مي‌باشد. و اين در حالي است که دانش‌پژوهان ‌گياهي‌، انسان را فرزند و گياه را به منزله مادر او مي‌دانند و بر اين عقيده اند كه همه چيز در عالم، حاوي قطب مخالف خويش است كه به‌وسيله آن متعادل مي‏شود و براي حفظ سلامتي بايد ميان «يين» و«يانگ» تعادل بر‌قرارنمود. از اين‌رو، در اين مقاله برآنيم تا با بيان ارزش غذايي گياهان، گامي در جهت شناساندن 15 نوع از گياهان به نام‌هاي: اسفناج، پياز، ترب، ترت، تره‌تيزك،‌‌ جعفري، ريحان،‌‌ سير،‌‌‌ شاه‌تره، ‌شنبليله، شويد،‌ فلفل‌دلمه‌اي،‌‌ کاهو‌، کرفس‌ و نعناع همراه با كاربرد دارويي آنها‌ بردار‌يم.

کلید واژگان :

تغذيه‌، گياهان غذايي- دارويي، روش صحيح مصرف، درمان.



ارزش ریالی : 100000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک