چکیده :

اثرات نگه داری در يخ بر فساد کيفي ماهي کفال طلايي (Liza aurata ) طي مدت 16روز با استفاده از روشهاي شيميايي، ميکروبي و حسي تعيين گرديد. مقادير pH، پراکسيد (PV)، اسيد تيو باربيتوريک (TBA)، تري متيل آمين (TMA)، اسيد هاي چرب آزاد (FFA) و بازهاي ازته فرار (TVB-N)، طي نگهداری در يخ افزايش يافتند.. نگهداری در يخ افزايش معني داري در شمارش تعداد کل باکتريايي (TVC)، باکتري هاي سرمادوست (PTC)، باکتري هاي اسيد لاکتيک (LAB) و انتروباكترياسه (EBC) و همچنين تغييرات معني داري در مقادير ارزيابي حسي طي دوره نگهداري نشان داد. نتايج اين تحقيق بر اساس داده هاي مبکروبي و حس نشان داد زمان ماندگاري ماهيان کفال طلايي، 15-13 روز بوده است.

کلید واژگان :

ارزیابی کیفی، کفال طلایی، نگهداری در یخ



ارزش ریالی : 100000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک