جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
A Novel Model for Synchronization and Positioning by using Neural Networks
1395/05/06 13:36:38
نویسندگان :
Hossein GHAYOUMI ZADEH
Simak janianpour
Javad Haddadnia
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2011
محل پذیرش : International Journal of Computer Science and Information Security,
«
1
»
دسته بندی مقالات
9097
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4088
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5669
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1095
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13537
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1308
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1159
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
اثرات مقادير نيتروژن بر عملکرد دانه و اجزاي وابسته به آن در ژنوتيپهاي پابلند و پاكوتاه برنج
1394/04/26 03:02:58
دلایل تغییر کاربری اراضی کشاورزی و قوانین حقوقی مرتبط با مسئله
1395/04/22 19:19:57
تعیین رابطه بین ابعاد ساختاری، رفتاری و زمینه ای مدیریت جهادی جهت تحقق اقتصاد مقاومتی به روش خطی (مطالعه موردی: دانشگاه پیام نور استان مرکزی- مرکز اراک)
1396/12/22 15:27:05
بررسی تاثیر تقویت مهارت کارآفرینی بر کاهش وابستگی به اقتصاد نفتی وحمایت از اقتصاد مقاومتی: مطالعه ای در بین دانشجویان فنی
1395/10/05 15:25:08
ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیرمرغ بکار رفته در فرآورده های گوشتی
1399/11/29 22:47:23