نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

Functional properties of acetylated glutenin and gliadin at varying pH values 1397/11/05 10:16:09

نویسندگان : Mahsa Majzoobi , Elaheh Abedi, Asgar Farahnaky, Mahmoud Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : Food Chemistry 133 (2012) 1402–1407

Effect of pH, temperature and sodium bisulfite or cysteine on the level of Maillard-based conjugation of lysozyme with dextran, galactomannan and mannan 1397/10/18 13:51:58

نویسندگان : Christine Scaman S. Nakai Mahmood Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2006 محل پذیرش : Food Chemistry Volume 99, Issue 2, 2006, Pages 368-380

Biopolymer-coated nanoliposomes as carriers of rainbow trout skin-derived antioxidant peptides 1396/10/20 17:45:49

نویسندگان : Leila Ramezanzade Seyed Fakhreddin Hosseini Maryam Nikkhah
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Food Chemistry

Preparation and functional properties of fish gelatin–chitosan blend edible films 1396/10/20 17:38:40

نویسندگان : Seyed Fakhreddin Hosseini Masoud Rezaei Mojgan Zandi Farhid Farahmandghavi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2013 محل پذیرش : Food Chemistry

Development of bioactive fish gelatin/chitosan nanoparticles composite films with antimicrobial properties 1396/10/20 17:33:21

نویسندگان : Seyed Fakhreddin Hosseini Masoud Rezaei Mojgan Zandi Farhid Farahmandghavi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Food Chemistry

Formulation of oil-in-water β-carotene microemulsions: effect of oil type and fatty acid chain length. 1394/07/23 23:10:21

نویسندگان : Shahin Roohinejad Indrawati Oey Jingyuan Wen Sung Je Lee David W. Everett David J. Burritt
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Food Chemistry

Effect of delayed icing on quality changes of iced rainbow trout (Onchorynchus mykiss) 1394/02/02 14:18:05

نویسندگان : Masoud Rezaei Seyed Fakhreddin Hosseini Hadi Ershad Langrudi Reza Safari Seyed Vali Hosseini
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2007 محل پذیرش : Food Chemistry