![](articletype/JO.jpg)
Preparation of and studies on the functional properties and bactericidal activity of the lysozymeexanthan gum conjugate 1397/10/22 11:41:12
نویسندگان : Marjan Mohammadi Hashemi Mahmoud Aminlari Marzieh Moosavinasabزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology
![](articletype/JO.jpg)
The effect of pomegranate peel extract (PPE) on the polyphenol oxidase (PPO) and quality of Pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei) during refrigerated storage 1397/10/22 11:24:29
نویسندگان : Sara Basiri Seyed Shahram Shekarforoush Mahmoud Aminlari Sohrab Akbariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology 60 (2015) 1025e1033
![](articletype/JO.jpg)
Development of flexible bactericidal films based on poly(lactic acid) and essential oil and its effectiveness to reduce microbial growth of refrigerated rainbow trout 1396/10/20 17:24:19
نویسندگان : Zahra Javidi Seyed Fakhreddin Hosseini Masoud Rezaeiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology
![](articletype/JO.jpg)
A novel nanosensor based on Pt:Co nanoalloy ionic liquid carbon paste electrode for voltammetric determination of vitamin B9 in food samples 1394/04/31 15:01:33
نویسندگان : Tahoora Jamali Hassan Karimi-Maleh Mohammad A. Khalilzadehزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology
دسته بندی مقالات
- 9099 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
- 3342 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
- 4100 پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
- 5688 پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
- 1095 پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
- 13586 مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- 1308 چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- 1183 سایر
- 36 پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
- 88 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4