چکیده :

به منظور بررسی تأثیر تغذیه سطوح مختلف چربی بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان پرواری، سه جیره غذایی با درصدهای متفاوت روغن ماهی و روغن کانولا و سه جیره آزمایشی با سطح پروتئین یکسان (40 درصد) و سطوح چربی 10 درصد تهیه شد. جیره اول با 10 درصد روغن ماهی، جیره دوم با 10 درصد روغن کانولا و جیره سوم با 5 درصد روغن ماهی و 5 درصد روغن کانولا و هریک با سه تکرار بر روی 270 عدد ماهی قزل آلای رنگین کمان با وزن10 ±100 گرم به تعداد 30عدد در هر واحد آزمایشی در مدت هشت هفته مورد آزمایش قرار گرفت و میزان پروتئین به روش AOAC، چربی به روش کینسلا، رطوبت و خاکستر سنجش شد. نتایج نشان داد که ترکیب 5 درصد روغن ماهی و 5 درصد روغن کانولا در جیره سبب بهبود شاخص های رشد، درصد بازماندگی و فاکتور وضعیت می گردد (05/0>p).

کلید واژگان :

روغن ماهی، روغن کانولا، رشد، بازماندگی، قزل آلای رنگین کمان



ارزش ریالی : 350000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک