چکیده :

آشپزخانه ها و رستوران ها در ادارات، کارخانجات و کارگاه ها محل با ریسک بالا برای پرسنل آن ها می باشد. خطرات موجود در این مکان ها بسیار زیاد هستند و یکی از قسمت های شغلی هستند که همیشه پتانسیل رخداد را دارند. این تحقیق توصیفی ـ مقطعی در سال 1396 با هدف شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک کیفی مشاغل سالن دار، نانوا، قصاب، قناد، آشپز و ظرفشوی به روش آنالیز ایمنی شغلی (Job Safety Analysis) انجام شد. نتایج نشان داد که با آنالیز و ارزیابی ریسک های موجود در مشاغل می توان معایب، نقص ها و مشکلات را آشکار نمود و با آموزش پرسنل و آگاهی نسبت به خطرات موجود در هر شغل و پیشنهاد اقدامات کنترلی، از حوادث احتمالی جلوگیری کرد و رویدادهای شغلی را کاهش داد. در این تحقیق 6 شغل در آشپزخانه ها و رستوران ها، 26 مخاطره در مراحل مختلف شغلی بررسی شد. ارزبای ریسک نشان داد پر مخاطره ترین شغل در این تحقیق نانوا بود.

کلید واژگان :

آنالیز ایمنی شغلی، آشپزخانه، رستوران، ارزیابی ریسک، خطرات



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک