جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
OPTIMIZATION OF PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF LOW-FAT HAMBURGER FORMULATION USING BLEND OF SOY FLOUR, SPLIT-PEA FLOUR AND WHEAT STARCH AS PART OF FAT REPLACER SYSTEM
1395/11/09 11:42:24
نویسندگان :
Hoda Shahiri Tabarestani
Mostafa Mazaheri Tehrani
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2012
محل پذیرش : Journal of Food Processing and Preservation
Isolation and Study of the Antibiotic Resistance Properties of Shigella Species in Meat and Meat Products
1395/10/05 16:50:15
نویسندگان :
Ebrahim Rahimi
Farzaneh Shirazi
Faham Khamesipour
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2016
محل پذیرش : Journal of Food Processing and Preservation
«
1
»
دسته بندی مقالات
9099
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4094
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5678
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1095
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13578
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1308
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1170
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
اندازهگیری دمای شمش فولاد با استفاده از سیستم بینایی ماشین و الگوریتم ژنتیک در شرایط متغیر
1395/10/13 08:59:13
بهبود مدیریت ارتباط با مشتری مبتنی بر داده کاوی
1394/09/18 17:02:30
خلاقیت و نوآوری ، رویکردی نوین در کارآفرینی و اشتغال
1395/10/16 20:19:26
Investigate the Effect of Components of Entrepreneurial Culture on the Development of Human Resources Use of Fuzzy Model
1396/09/12 00:23:01
دستیابی به نوآوری سازمانی از مسیر هوشمندی رقابتی و تفکر راهبردی
1395/10/25 11:55:37