لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
201 مقايسه ترکيبات شيميايي عضله دو ماهي قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 1394 تائید شده
202 اهمیت بازاریابی مواد غذایی در افزایش ایمنی و امنیت غذایی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
203 نقش بسته بندی های نوین مواد غذایی در افزایش ایمنی و امنیت غذایی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
204 اثرات سموم باقی مانده در سبزیجات خوراکی بر سلامت انسان مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
205 نقش مدیریت شیلات و آبزی پروری در امنیت غذایی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
206 مروری بر فرآوری و عمل آوری گوشت خوراکی نرم تنان مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
207 تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر میزان آبچک و پروتئین آبچک فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
208 معرفی تکنولوژی و کاربرد بسته بندی های نانو در صنایع غذایی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
209 مقايسه میزان فلزات سنگین آهن، نیکل، روی و مس در عضله و کبد ماهی مید (Liza klunzingeri) و ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) در بنادر آبادان، ماهشهر و هندیجان استان خوزستان پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی 1394 تائید شده
210 بررسی تجمع فلزات سنگین مس، آهن و کبالت در مراحل مختلف رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 1394 تائید شده