میوه گیلاس بعد از برداشت به سرعت فاسد شده و در برخی موارد با کیفیت بسیار پایین به دست مصرف کننده می رسد، جهت مطالعه اثر بسته هاي نانو برعمر انبار داري گیلاس یک آزمایش فاکتوریل برپایه طرح کاملاً تصادفی با 6 تکرار طراحی شد. فاکتور اول 2 نوع ظرف (بسته هاي نانو سیلور و بسته هاي پلیمر معمولی) و فاکتور دوم شامل طول دوره انبارداري (روز صفر و 22 و 45 ) بود. نتایج نشان داد که مواد بسته بندي نانو تاثیر معنی داري بر روي کیفیت میوه در مقایسه با بسته هاي پلیمر معمولی داشت. پس از 45 0 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 85 تا 95 درصد محتواي اسید آسکوربیک و اسیدیته قابل تیتراسیون که / روز انبارداري در دماي 5 در طول انبارداري به طور قابل توجهی کاهش می یابند، در بسته هاي (ظروف) نانو کامپوزیت به طور معنی داري مهار شدند. بسته هاي نانو مزایاي برجسته ي کیفی را آشکار کرد که باعث کاهش میزان پوسیدگی میوه نسبت به بسته هاي پلیمر معمولی شد.
کلید واژگان :نانو کامپوزیت، گیلاس، بسته بندي، عمرانباري، ویتامین ث.
ارزش ریالی : 500000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6143334271711953
- سال انتشار : 1391
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : اولین کنفرانس ملی نانو فناوری و کاربرد آن در کشاورزی و منابع طبیعی
- برگزار کنندگان : دانشگاه تهران- وزارت جهاد کشاورزی-کمیته فناوری نانو
- تاریخ ثبت : 1394/03/13 19:15:17
- ثبت کننده : خه بات زندی ناوگران
- تعداد بازدید : 339
- تعداد فروش : 0