چکیده :
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک
بحران يك رويداد اسف بار است كه باعث مرگ و مير، رنج و اندوه بيش از حد انسان و صدمات مادي بسيار زياد مي شود.بنابراين همه قدم هاي ممكن بايد برداشته شود رنج انسان ها از بلايا كاهش يابد و افراد آسيب ديده حق زندگي پرمنزلتي داشته باشند. . يكي از مهمترين نيازهاي اوليه مردم بعد از وقوع بلا، غذا مي باشد. تامين و توزيع غذاي سالم، كافي و بهداشتي يكي از بزرگترين چالشهايي است كه همواره فرا روي مديران در وضعيت بحران است. زيرا بلايا اثرات متفاوتي بر روي وضعيت غذا و تغذيه منطقه آسيب ديده مي گذارد.این مقاله به بررسی راهکارهای تأمین بهداشت مواد غذائی در زمان بحران و بهداشت زمان اضطرار پرداخته است.
کلید واژگان :بهداشت ، بحران ، موادغذایی
ارزش ریالی : 500000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6148127327791051
- سال انتشار : __93
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : اولین همایش روش های ماندگاری فرآورده های غذایی(بدون مواد افزودنی)
- برگزار کنندگان : مرکز همایش های بین المللی رازی تهران
- تاریخ ثبت : 1395/09/19 12:17:57
- ثبت کننده : بهرام بهرام زاده
- تعداد بازدید : 248
- تعداد فروش : 0