چکیده :
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک
توسعه روشهای اندازهگیری متغیرهای کیفی داخلی میوهجات یکی از چالشهای فنآوری پس از برداشت است. در حال حاضر چندین متغیر ازجمله مقدار قند، مقدار اسید، سفتی و عیوب داخلی میتواند اندازهگیری شود. این مقاله به بررسی روش غیر مخرب ضربه برای ارزیابی سفتی میوهجات میپردازد؛ و شامل روشهایی است که از فنآوریهای مختلف برای تعیین نیروی ضربه استفاده میکنند. اگرچه این تکنیک و روش درحالتوسعه میباشد، اما در حال حاضر برخی از شرکتها دستگاههایی به بازار عرضه کردهاند که کیفیت درونی میوهجات و محصولات کشاورزی را تعیین میکنند.
کلید واژگان :سفتی، غیرمخرب، پس از برداشت، ضربه
ارزش ریالی : 500000 ریال
با پرداخت الکترونیک