چکیده :

در تحقیق حاضر تحلیل انرژی و اکسرژی تلف شده در یک خشک کن بستر سیال آزمایشگاهی در طی خشک کردن قارچ انجام شد. خشک کردن در دماهای ورودی 40، 50 و 60 درجه ی سانتی گراد و سرعت هوای 4 ،6 و 8 متر بر ثانیه و عمق بستر 1، 1.5 و 2 سانتی متر انجام شد. اثرات دما، سرعت هوای ورودی و عمق بستر بر روی مصرف انرژی و اتلاف اکسرژی بررسی شد. کمترین مقدار اکسرژی تلف و انرژی مصرفی در عمق 1.5 سانتی متر ،سرعت 4 متر بر ثانیه و دمای 40 رخ داد و بیشترین اکسرژی و انرژی مصرفی در عمق 2،سرعت 8 و دمای 60 بود و داده ها به وسیله نرم افزار سس تحلیل شد

کلید واژگان :

اکسرژی تلف شده،انرژی مصرفی،سس،قارچ



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک