چکیده :
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک
در تحقیق حاضر تحلیل انرژی و اکسرژی تلف شده در یک خشک کن بستر سیال آزمایشگاهی در طی خشک کردن قارچ انجام شد. خشک کردن در دماهای ورودی 40، 50 و 60 درجه ی سانتی گراد و سرعت هوای 4 ،6 و 8 متر بر ثانیه و عمق بستر 1، 1.5 و 2 سانتی متر انجام شد. اثرات دما، سرعت هوای ورودی و عمق بستر بر روی مصرف انرژی و اتلاف اکسرژی بررسی شد. کمترین مقدار اکسرژی تلف و انرژی مصرفی در عمق 1.5 سانتی متر ،سرعت 4 متر بر ثانیه و دمای 40 رخ داد و بیشترین اکسرژی و انرژی مصرفی در عمق 2،سرعت 8 و دمای 60 بود و داده ها به وسیله نرم افزار سس تحلیل شد
کلید واژگان :اکسرژی تلف شده،انرژی مصرفی،سس،قارچ
ارزش ریالی : 300000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6148951276032505
- سال انتشار : 1395
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : سومین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
- برگزار کنندگان : انجمن توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین
- تاریخ ثبت : 1395/12/24 21:02:40
- ثبت کننده : محمد واحدی ترشیزی
- تعداد بازدید : 199
- تعداد فروش : 0