واکنش های کاتالیتیکی آنزیم ترانس گلوتامیناز(13, 2, 3, 2 EC) به ایجاد اتصال عرضی درون و بین مولکولی در پروتئین ها می انجامد که به انجام این واکنش ها به ترتیب با اتصال باقی مانده های گلوتامیل و لیزین در یک مولکول پروتئین و یا در دو مولکول پروتئینی مختلف بستگی دارد. پیوند کوالانسی تشکیل شده بین باقی مانده های گلوتامیل و لیزین، یک اتصال ایزوپپتیدی ε – (γ گلوتامیل) لیزین می باشد. این آنزیم می تواند در صنایع شیر و فراورده های آن مانند تولید ماست بدون چربی، بهبود پایداری شیر در برابر تیمار های متعدد و تولید پنیر استفاده شود. اين مقاله مروری به بررسی مکانیسم، ويژگی ها و کاربردهای مهم آنزيم ترانس گلوتامیناز به عنوان یک افزودنی ایمن و جایگزین افزودنی های شیمیایی در صنایع شیر و فراورده های آن پرداخته است.
کلید واژگان :ترانس گلوتامیناز ، ماست بدون چربی، افزودنی های غذایی
ارزش ریالی : 200000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 7142985912658274
- سال انتشار : 1391
- نوع مقاله : چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : دومین سمینار ملی امنیت غذایی
- برگزار کنندگان : دانشگاه آزاد سواد کوه
- تاریخ ثبت : 1394/02/04 11:35:26
- ثبت کننده : رمضانعلی ماهیان
- تعداد بازدید : 560
- تعداد فروش : 0