جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
QUANTIFYING THE RELATIONSHIP BETWEEN RICE STARCH GELATINIZATION AND MOISTURE-ELECTRICAL CONDUCTIVITY OF PADDY DURING SOAKING
1395/11/02 11:47:45
نویسندگان :
Ebrahim Taghinezhad
Mohammad Hadi Khoshtaghaza
TORU SUZUKI
Saeid Minaei
TOM BRENNER
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2015
محل پذیرش : Journal of Food Process Engineering
«
1
»
دسته بندی مقالات
9118
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4159
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5724
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13790
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1312
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1254
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
بررسی تاثیرهشت هفته تمرین مقاومتی براینترلوکین- 10، لنفوسیت، مونوسیت و ماکروفاژ، پسران 17-18 ساله
1394/04/12 00:35:31
بررسی نحوه فرآوری و مدار فلوتاسیون فسفات ها
1396/10/01 19:53:10
سنجش کیفیت زندگی شهری با تأکید بر جنسیت مورد پژوهی: شهر قروه
1395/04/07 19:01:16
اقتصاد مقاومتی با محوریت تولید و اشتغال
1396/08/20 13:33:04
High sensitive voltammetric sensor based on Pt/CNTs nanocomposite modified ionic liquid carbon paste electrode for determination of Sudan I in food samples
1394/04/31 14:16:00