جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
Effects of probiotic bacteria on survival, growth and body composition of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) larvae fed diets with various fish meal
1394/02/22 11:35:55
نویسندگان :
Hadi Jamali
Horiye Moghadam
Nafiseh Pariche
Hojatolah Jafaryan
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2015
محل پذیرش : Journal of Coastal Life Medicine
«
1
»
دسته بندی مقالات
9119
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4169
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5728
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13813
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1257
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
بررسی تأثیر آموزش مبتنی بر بازی و قصه گویی بر بهبود روابط اجتماعی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان کلاس دوم ابتدایی مدرسه شهید شفیع پور شهرستان ارومیه سال 1402-1401
1402/04/25 12:17:40
بررسی رابطه شخصیت کارکنان با ارتباط بین زیردست-مافوق درشرکت توزیع و برق منطقه ای استان یزد
1393/12/17 00:48:35
مروری بر مایستوما در ایران، با تاکید بر شمال کشور
1395/01/14 14:46:37
مدیریت استعداد با رویکرد جهانی
1397/06/13 22:16:50
Optimization of textural properties and formulation of reduced fat Cheddar cheeses containing fat replacers
1394/07/25 10:26:12