جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
میزان آلودگی ادویه های مصرفی در تولید مواد غذایی به اسپورهای مقاوم در مقابل حرارت مطالعه موردی: (دارچین (Cinnamomum cassia)، زردچوبه (Curcuma longa) و پودر سیر (Allium sativum))
1393/12/06 17:36:44
نویسندگان :
مهدی زجاجی
نسرین موید نیا
یحیی استادي
زبان : فارسی
سال انتشار :
1393
محل پذیرش : اولین کنگره ملی سلامت غذا(تولید، تبدیل، مصرف) 24-23 مهر 1393
«
1
»
دسته بندی مقالات
9119
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4168
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5727
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13803
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1257
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
Numerical modeling for Fe3O4-water nanofluid flow in porous medium considering MFD viscosity
1396/10/13 21:43:01
Topical Colchicine Gel versus Diclofenac Sodium Gel for the Treatment of Actinic Keratoses: A Randomized, Double-Blind Study.
1396/07/22 19:48:59
The Model for Monitoring of Pollutants Located in Different Regions
1393/12/04 20:52:56
مدل بريكر خلاء ، مورد كاربرد براي کلید زني موتورها
1399/11/08 11:15:37
توریسم پایدار گامی در راستای حفاظت از محیط زیست
1393/12/27 08:52:34