جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
استفاده از روش تحلیل تفکیک خطی (QDA) و درجه دوم (LDA) برای طبقه بندی ویژگیهای شکلی خیار
1394/05/09 09:22:47
نویسندگان :
K. Kheiralipour
A. Pormah
زبان : فارسی
سال انتشار :
1394
محل پذیرش : هشتمین همایش ملی یافته های پژوهشی کشاورزی
«
1
»
دسته بندی مقالات
9118
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4159
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5724
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13790
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1312
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1254
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
عناصر مهم در طراحی رابط کاربری، قابلیت استفاده و مسائل فنی پایگاهها در فاصله سالهای 93 تا 95
1396/07/13 22:34:31
Antibacterial activity evaluation of bioactive glass and biphasic calcium phosphate nanopowders mixtures
1399/07/13 11:57:14
DISCOVERING THE IMPACT OF KNOWLEDGE IN RECOMMENDER SYSTEMS: A COMPARATIVE STUDY
1394/08/25 21:51:45
بررسی نقش دولت در توسعه خوشه های کسب و کار
1394/01/30 13:09:03
comparison between Trachyspermum ammi, thyme and cotrimoxazole in the treatment of diarrhea caused by E. coli in rabbits
1398/10/07 22:37:36