جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
اثرات حرارت دهی اهمی بر خواص رئولوژیکی و عملکردي غذاها
1394/05/14 10:50:20
نویسندگان :
گلناز حسامی
سمیرا بهرامیان
صدری حسامی
احمد بهادربیگی
سروه زمانی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1393
محل پذیرش : International conference on sustainable development, strategies and challenges With a focus on Agriculture, Natural Re
«
1
»
دسته بندی مقالات
9118
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4159
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5724
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13790
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1312
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1254
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
محاسبه و انتخاب اجزاي لکوموتيو مانوري هيبريد به منظور بهينه سازي مصرف سوخت و کاهش آلودگي در ايران
1395/10/25 15:10:39
بررسی مبانی حقوقی بازتوزیع مازاد بیمۀ تکافل
1396/08/13 22:37:36
به كارگيري آزمون RT-PCR جهت تشخيص قطعي آلودگي به ويروس HCV در اهداكنندگان خون شهرستان شهركرد
1394/06/31 15:38:38
The Relationship between Managers’ Competitive Intelligence and the Development of Small Industries
1394/02/21 23:06:34
Evaluation of water deficiency at the post anthesis and source limitation during grain filling on grain yield, yield formation, some morphological and phonological traits and gas exchange of bread wheat cultivar
1396/09/11 14:02:29