جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
بررسی نقش نماز در تحکیم بنیان خانواده
1395/07/06 22:53:29
نویسندگان :
منیژه محمدی
غلامحسین میکائیلو
زبان : فارسی
سال انتشار :
1394
محل پذیرش : همایش ملی نماز و پیشگیری از آسیب های فردی واجتماعی
«
1
»
دسته بندی مقالات
9122
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3344
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4174
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5728
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13823
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1264
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
Structural, micro-structural and kinematic analyses of channel flow in the Karmostaj salt diapir in the Zagros foreland folded belt, Fars province, Iran
1397/10/23 20:14:45
تاثیر ارزش ویژه برند بر پاسخ مصرف کننده در صنعت بانکداری(مورد مطالعه بانک مهر اقتصاد)
1395/01/14 21:29:18
مسئولیت اجتماعی شرکت ها و اجتناب از مالیات : دیدگاه و بازتاب ها
1396/07/03 21:42:07
سنجش تاب¬آوری زیر ساختی و کالبدی شهرها در مدیریت سوانح طبیعی (زلزله) نمونه موردی: شهر نوشهر
1399/12/17 17:29:07
Physicochemical and textural properties of reduced fat Cheddar cheese formulated with xanthan gum and/or sodium caseinate as fat replacers
1394/07/25 10:10:50