جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
مروری بر اثر فشار هیدروستاتیک بالا بر کیفیت گوشت و فراورده های گوشتی
1395/11/20 19:08:14
نویسندگان :
هدی شهیری طبرستانی
محمدجواد وریدی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1390
محل پذیرش : بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
«
1
»
دسته بندی مقالات
9124
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3344
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4185
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5728
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13840
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1276
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
89
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
بررسی رابطه بین برند و وفاداری مشتریان( مطالعه موردی: شرکت هواپیمایی آسمان)
1395/10/07 16:15:20
Review and updated checklist of freshwater fishes of Iran: Taxonomy, distribution and conservation status
1396/07/13 21:06:59
بررسی رابطه بین سرمایه روانشناختی و رضایت شغلی کارکنان
1394/02/31 15:12:07
رایانش ابری : امنیت شبکه در بانکداری الکترونیکی
1394/03/24 11:11:33
Evolving artificial neural network and imperialist competitive algorithm for prediction oil flow rate of the reservoir
1395/11/06 14:34:30