جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
استفاده از نانوفیلتراسیون در بیوراکتورهای غشایی جهت حذف دترجنتها از فاضلاب بیمارستانی
1396/08/12 17:01:24
نویسندگان :
فرشاد گلبابایی کوتنایی
حسن امینی راد
محسن جهانشاهی
مائده رمضانی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1391
محل پذیرش : کنفرانس نانومحاسباتی
«
1
»
دسته بندی مقالات
9118
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4159
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5724
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13790
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1312
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1254
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
بررسی و مقایسه میزان آمادگی پیادهسازی مدیریت دانش در دانشگاه-های پیام نور و آزاد اسلامی واحد مشهد
1393/10/16 02:38:40
نقشه هاي القايي و تحريف واقعيت قومي در ايران مطالعه موردي: قوميت هاي كرد، ترك، عرب و بلوچ
1394/03/11 11:57:06
ارزیابی روش تصویربرداری حرارتی در جهت تشخیص و گریدینگ واریکوسل به کمک ویژگی های تبدیل موجک
1396/12/27 19:55:15
Analysis of Energy Systems in Greco-Roman and Freestyle Wrestlers Who Participated in the 2015 and 2016 World Championships
1397/06/26 11:53:49
بازاریابی حسی دیجیتال: ادغام فناوری های جدید با تجربه ی چند حسی آنلاین
1400/09/13 18:33:30