جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
بررسی میزان آبچک و پروتئین آبچک ماهی شوریده نمک زده در دمای یخچال
1394/02/20 20:06:24
نویسندگان :
ابوالفضل عسکری ساری
زلیخا حیدری
محمد ولایت زاده
زبان : فارسی
سال انتشار :
1390
محل پذیرش : فصلنامه تولید و فرآوری مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
«
1
»
دسته بندی مقالات
9119
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4160
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5727
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13792
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1255
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
A New Strategy for the Synthesis of Size-controlled L10 FePt Nanoparticles on Nanotube Substrate
1395/10/25 13:28:58
Ecological status of dolgin herring Alosabraschnikowiibraschnikowii (Borodin, 1904) in the Caspian Sea
1396/09/11 17:09:02
بررسي اثرات زيست محيطي سوخت هاي فسيلي در توسعه پايدارشهر ي
1395/11/24 21:44:28
بررسی رابطه اُفت تحصيلي دانشآموزان با شرایط خانواده
1396/02/12 14:09:24
بررسی رابطه بین هوش هیجانی و سرمایه اجتماعی
1394/02/05 16:29:30