نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

بررسی میوه های قرآنی 1395/09/19 12:02:22

نویسندگان : بهرام بهرام زاده
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

عمل آوری لابستر و جایگاه محصولات فرآوری آن در صنعت شیلات 1394/02/31 11:25:08

نویسندگان : محمد ولایت زاده ابوالفضل عسکری ساری
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : همایش ملی علوم و صنایع غذایی

بررسی میزان پروتئین، چربی، کربوهیدرات، فیبر، خاکستر و رطوبت در عضله میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) استان هرمزگان 1394/02/31 11:19:15

نویسندگان : محمد ولایت زاده
زبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

جایگاه عمل آوری و کاربرد جلبک های دریایی در ایران 1394/02/20 21:55:28

نویسندگان : محمد ولایت زاده
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

معرفی و مقایسه بسته بندی های سنتی و نوین فرآورده های شیلاتی 1394/02/20 21:53:45

نویسندگان : محمد ولایت زاده
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

تاثیر آبچک (Drip) در کیفیت و ارزش تغذیه ای ماهیان 1394/02/20 21:52:24

نویسندگان : محمد ولایت زاده
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی