نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL CHANGES DURING RIPENING OF IRANIAN SALT-SUBSTITUTED PROBIOTIC WHITE CHEESE 1397/10/22 11:16:44

نویسندگان : H. R. Gheisari M. Aminlari N. Sabbagh M. Moraveji
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Carpathian Journal of Food Science and Technology 2014, 6(2), 102-115

THERMODYNAMIC ANALYSIS OF DRYING POTATO CUBES IN A FLUIDIZED BED DRYER 1397/04/23 00:41:12

نویسندگان : Mohsen Azadbakht Mohammad Vahedi Torshizi Hajar Aghili Armin Ziaratban
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

APPLICATION OF ARTIFICIAL NEURAL NETWORK (ANN) IN DRYING KINETICS ANALYSIS FOR POTATO CUBES 1397/03/16 16:23:16

نویسندگان : Mohsen Azadbakht Mohammad Vahedi Torshizi Hajar Aghili Armin Ziaratban
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY