
Extraction and encapsulation of Laurus nobilis leaf extract with nano-liposome and its effect on oxidative, microbial, bacterial and sensory properties of minced beef 1399/11/30 09:56:07
نویسندگان : Sara Shokri Tometri Mohammad Ahmady Peiman Ariaii Mahdi Sharifi Soltaniزبان : انگلیسی سال انتشار : 2020 محل پذیرش : Journal of Food Measurement and Characterization

Encapsulation of Lactobacillus casei in alginate microcapsules: improvement of the bacterial viability under simulated gastrointestinal conditions using flaxseed mucilage 1399/11/30 09:27:26
نویسندگان : Abdollah Shafizadeh Leila Golestan Mohammad Ahmadi Pegah Darjani Azade Ghorbani‑HasanSaraeiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2020 محل پذیرش : Journal of Food Measurement and Characterization

Free and bound phenolic and flavonoid compounds of Ferula persica obtained by different extraction methods and their antioxidant effects on stabilization of soybean oil 1399/11/29 22:34:18
نویسندگان : Pouya Taghinia Mohammad Hossein Haddad Khodaparast Mohammad Ahmadiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2019 محل پذیرش : Journal of Food Measurement and Characterization
دسته بندی مقالات
- 9116 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
- 3343 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
- 4155 پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
- 5720 پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
- 1097 پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
- 13784 مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- 1312 چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- 1244 سایر
- 36 پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
- 88 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4