نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

ارزیابی فرآیند انتقال تکنولوژی در صنایع غذایی (مطالعه موردی: پیش ساز بتاکاروتن) 1394/02/27 11:29:47

نویسندگان : کمال الدین رحمانی میر محمد حشمتی سنزیقی حسام الدین نجفی راد
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم مدیریت و حسابداری

ارائه الگویی راهبردی در راستای بهینه سازی فرایند آموزش در گروه صنعتی خوشگوار 1394/02/27 11:27:01

نویسندگان : کمال الدین رحمانی میر محمد حشمتی سنزیقی حسام الدین نجفی راد
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم مدیریت و حسابداری