جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
تأثير فناوري هاي نوين در كسب وكار خانگي بارويكرد فناوري اطلاعات
1397/10/29 19:29:00
نویسندگان :
ابوالقاسم عربيون
علی عبدی جمایران
محبوبه افضل وطن نائيني
زهرا آريانا نسب
زبان : فارسی
سال انتشار :
1394
محل پذیرش : اولین همایش ملی پژوهش های نوین علوم مدیریت، کارآفرینی و اموزش ایران
«
1
»
دسته بندی مقالات
9126
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3344
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4188
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5726
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13841
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1275
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
89
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
پذیرش فناوری در محیط آنلاین: نقش روابط برند و تجربه برند آنلاین
1394/03/31 22:59:50
CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL CHANGES DURING RIPENING OF IRANIAN SALT-SUBSTITUTED PROBIOTIC WHITE CHEESE
1397/10/22 11:16:44
معرفی روش¬های نمونه¬برداری، شناسایی و تعیین میکروپلاستیک¬های موجود در نمونه¬های مختلف در محیط¬زیست
1402/09/23 22:36:52
شبیهسازی عددی اثر هندسه های مختلف بر ناحیه قفل شوندگی تحت نوسانات اجباری استوانه
1394/02/29 17:36:08
The effect of organisational culture on attitude and intention toward knowledge sharing: a study ofIranian SMEs
1394/07/26 19:48:51