جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
OPTIMIZATION OF PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF LOW-FAT HAMBURGER FORMULATION USING BLEND OF SOY FLOUR, SPLIT-PEA FLOUR AND WHEAT STARCH AS PART OF FAT REPLACER SYSTEM
1395/11/09 11:42:24
نویسندگان :
Hoda Shahiri Tabarestani
Mostafa Mazaheri Tehrani
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2012
محل پذیرش : Journal of Food Processing and Preservation
«
1
»
دسته بندی مقالات
9119
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4168
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5727
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13810
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1257
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
معيارهاي مكان گزيني و طراحي مسيرهاي دوچرخه سواري (با تأكيد بر شهر اصفهان)
1393/11/23 22:05:02
آسیب شناسی فضای شهر از بعد سیما و منظر شهری
1395/04/23 21:42:08
انرژی خورشید در ساختمان ها, شاه کلید عمر تکنولوژی
1395/10/12 01:10:48
بیان ناپذیری تجربه ی عرفانی با نظر به آرای مولانا در باب «صورت» و «معنی»
1393/11/14 16:54:27
ارائه چارچوبی برای روایت پژوهی در مطالعات مدیریت برای مواجهه با مسائل پیچیده
1396/10/09 13:54:17