لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
1 Formulation of oil-in-water β-carotene microemulsions: effect of oil type and fatty acid chain length. پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2015 تائید شده
2 Anti-diabetic activity of red pitaya (Hylocereus polyrhizus) fruit پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2014 تائید شده
3 Capacity of natural β-carotene loaded microemulsion to protect Caco-2 cells from oxidative damage caused by exposure to H2O2 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2014 تائید شده
4 Evaluating the Effectiveness of β-Carotene Extraction from Pulsed Electric Field-Treated Carrot Pomace Using Oil-in-Water Microemulsion پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC 2014 تائید شده
5 Effect of pulsed electric field processing on carotenoid extractability of carrot puree پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2014 تائید شده
6 Physicochemical and textural properties of reduced fat Cheddar cheese formulated with xanthan gum and/or sodium caseinate as fat replacers پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2012 تائید شده
7 Optimization of textural properties and formulation of reduced fat Cheddar cheeses containing fat replacers پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2012 تائید شده
8 Effect of Pre-Germination Time on Amino Acid Profile and Gamma Amino Butyric Acid (GABA) Contents in Different Varieties of Malaysian Brown Rice پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2011 تائید شده
9 Effects of Different Cooking and Drying Methods on Antioxidant and Dietary Fiber Properties of Red Pitaya (Hylocereus polyrhizus) Fruit پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 2011 تائید شده
10 Cardioprotective compounds of red pitaya (Hylocereus polyrhizus) fruit پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC 2011 تائید شده