لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
1 VIABILITY OF ENCAPSULATED LACTOBACILLUS CASEI AND BIFIDOBACTERIUM LACTIS IN SYNBIOTIC FROZEN YOGURT AND THEIR SURVIVAL UNDER IN VITRO SIMULATED GASTROINTESTINAL CONDITIONS پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی 2012 تائید شده
2 Monitoring the Chemical and Microbiological Changes During Ripening of Iranian Probiotic Low-Fat White Cheese پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2010 تائید شده
3 Effect of Actinidin on the Protein Solubility, Water Holding Capacity, Texture, Electrophoretic Pattern of Beef, and on the Quality Attributes of a Sausage Product پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2009 تائید شده
4 A comparative study of the biochemical and functional properties of camel and cattle meat during frozen storage پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2009 تائید شده
5 Comparative studies on calpain activity of different muscles of cattle, camel, sheep and goat پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی 2007 تائید شده
6 بررسي امكان كاربري عصاره گياه كارده )carduchcorum Biarum )بهعنوان رنت گياهي در توليد پنير سفيد ايراني پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی 1396 تائید شده
7 بررسی فعالیت ضدقارچی نانوذرات اکسید منیزیم و اکسید مس علیه گونههای مختلف آسپرژیلوس پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی 1396 تائید شده
8 ارزیابی ویژگی های کشک پروبیوتیک در شرایط پرکردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی 1387 تائید شده