چکیده :
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک
غذاهاي اصلاح ژنتيكي يافته گياهي اشاره به آن دسته از محصولات گياهي دارد كه براي مصرف انـسان و حيـوان بـا استفاده از جديدترين تكنيك هاي بيولـوژي مولكـولي ايجـاد گرديـده انـد. توليـد ايـن مـواد غـذايي جديـد بـدليل برخورداري از جنبه هاي مثبت زيست محيطي، تغذيه اي و دارويي در آينده اي نه چندان دور رو به گـسترش اسـت در نتيجه ارزيابي ايمني آنها به لحاظ وجود مواد سمي، آلاينده ، فاكتورهـاي ضـد تغذيـه اي و بـويژه آلـرژي زايـي ضروري به نظر مي رسد. در اين مقاله ايمني مواد غذايي GMاز جنبه آلرژي زايي با تاكيد بر پيشرفت هـاي اخيـر در ارزيابي ايمني پروتئين ها بررسي مي شود.
کلید واژگان :ايمني ، غذا، اصلاح ژنتيك، آلرژي زايي
ارزش ریالی : 500000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6148649570879818
- سال انتشار : 1389
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : همایش سراسری ایمنی موادغذایی و آشامیدنی
- برگزار کنندگان : دانشگاه علوم پزشکی خدمات درمانی مازندران
- تاریخ ثبت : 1395/11/19 22:58:28
- ثبت کننده : زهرا بیگ محمدی
- تعداد بازدید : 295
- تعداد فروش : 0