جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
Effect of Soaking Temperature and Steaming Time on the Quality of Parboiled Iranian Paddy Rice
1395/11/02 11:41:47
نویسندگان :
Ebrahim Taghinezhad
Mohammad Hadi Khoshtaghaza
Saeid Minaei
Asefeh Latifi
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2015
محل پذیرش : International journal of food engineering
«
1
»
دسته بندی مقالات
9119
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4159
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5725
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13790
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1312
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1255
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
بررسی کیفیت ارائه خدمات ارتباط با مشتری در سازمان(مورد مطالعاتی: بانک کشاورزی شهرستان دورود)
1403/11/02 00:14:36
برنج هوازی
1397/10/14 22:15:41
تحلیلی بر نقش اطلاع رسانی در تحقق توسعه پایدار شهری مطالعه موردی: شهر اصفهان
1395/10/11 02:04:36
حذف یون مس از پساب با استفاده از نانو جاذب بنتونیت مگنتیت سنتز شده
1395/01/24 16:34:39
تبیین رفتار شهروندی سازمانی در پرتو رهبری معنوی(مطالعه موردی: کارکنان مرکز آموزش صدا و سیما )
1395/10/15 21:44:48