جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
ارزیابی توانایی پیش بینی مدلهای آماری و لجستیک برای تهیه نقشه پهنه بندی خطر زمینل غزش
1395/12/14 23:25:49
نویسندگان :
علیرضا عرب عامری
کورش شیرانی
امیرحسین حلبیان
زبان : فارسی
سال انتشار :
1395
محل پذیرش : جغرافیای طبیعی
«
1
»
دسته بندی مقالات
9119
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4160
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5727
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13792
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1255
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
تحلیل روابط بین عوامل کلیدی مؤثر بر سکوت سازمانی با قواعد فازی
1395/10/25 12:13:51
Chronicle of the Hundred Historical Events in the Contemporary West and its Function in the Humans Life and Human Societies
1401/04/22 21:14:19
The new project of Islamic education in Iran
1395/10/08 20:01:58
Role of dietary polyphenols in the management of peptic ulcer
1396/08/19 11:55:30
بررسی میزان آلودگی ادویه های مصرفی فلفل سفید (Pepper linnaeus migrum )، فلفل قرمز (linnaeus Capsicum annuum) و جوزهندی (Myristica¬fragrans houtt) به اسپورهای مقاوم در برابر حرارت در تولید مواد غذایی
1393/12/06 17:41:57